Komarčević najbolji na Polumaratonu

Miroslav Komarčević, atletičar Crvene zvezde, trijumfovao je na Novosadskom NIS polumaratonu rezultatom 1:10:08, ispred drugoplasiranog Saše Stolića iz Opova i Gorana Miličića iz Atletskog kluba "Kosovo polje", koji je na cilj stigao treći.
Miroslav Komarčević, atletičar Crvene zvezde, trijumfovao je na Novosadskom NIS polumaratonu rezultatom 1:10:08, ispred drugoplasiranog Saše Stolića iz Opova i Gorana Miličića iz Atletskog kluba ''Kosovo polje'', koji je na cilj stigao treći. Što se tiče ženskog polumaratona, prva na cilj je stigla Novosađanka Tanja Radumilo, druga je bila Polana Grićar iz Ljubljane, a treća Dragana Špehar iz Rume.

U štafetnoj trci najbolji su bili pitomci Žandarmerije, koji su završili trku pre ekipe Vojske Srbije i Vojne akademije 1. U polumaratonskoj trci učestvovao je i predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, koji je bio svojevrsni promoter ove gradske manifestacije. Osim glavnih trka, takmičili su se i srednjoškolci, osnovci i deca iz novosadskih vrtića u trci "Eko poletarac", kao i puzeće bebe na stazi od četiri metra.

Najmlađih je bilo najviše, pa su i ove godine podeljeni u dve grupe. Najbrži novosadski "puzavci" su bebci Luka Perić i Bogdan Vidaković, koji su ekspresno puzali do svojih roditelja.

Prema rečima predsednika Skupštine Novosadskog maratona Lazara Isakova, odziv je bio odličan. "Kako nismo mogli da obezbedimo nagradni fond, odziv učesnika u trkama je bio i viši od očekivanog. Oko 600 njih je učestvovalo u glavnoj trci, a čak 3000 osnovaca i srednjoškolaca u trci namenjenoj njihovom uzrastu", rekao je za Isakov.

  • Milos Komarcevic

    11.01.2018 19:08
    Bravo
    Bravo care

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti