Cantat Talenti: Ostalo još 5 finalista

Sinoć je u Katoličkoj porti održano drugo kvalifikaciono veče festivala Cantat Novi Sad - Cantat Talenti i, nakon glasanja stručnog žirija i publike, ostalo je još petoro finalista.

Sinoć je u Katoličkoj porti održano drugo kvalifikaciono veče festivala Cantat Novi Sad - Cantat Talenti i, nakon glasanja stručnog žirija i publike, ostalo je još petoro finalista - Jelena Tikvicki, Milorad Stokin, Ognjen Vuletić, Teodora Popović i Tomislav Čeleketić.

Program festivala i večeras počinje u 19.30 kada Bajićevi slavuji zajedno sa publikom uče novu pesmu sa koreografijom i svi učestvuju u zajedničkom pevanju.

Od 20.30 nastavlja se treće kvalifikaciono veče, nakon kojeg će ostati samo troje finalista koji se bore za pobedu.

Od 21.30 ljubitelji r'n'b muzike mogu da uživaju uz Anu Perišić i Cantat bend.

Festival se završava sutra kada će, osim zajedničkog pevanja i finala takmičenja Cantat Talenti 2012, novosadska publika imati priliku da čuje i vokalni sastav "Glas Ne Žice", koji je širu popularnost stekao na takmičenju "Ja imam talenat".

  • Jovana 93

    26.08.2012 17:10
    Hocemo da Alexander Rybak opet dodje u Novi Sad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti