Ništa od petog dela "Aliena"

Najavljeni novi film iz serijala Alien, koji je trebalo da režira Nil Blomkemp, izgleda nikada neće ugledati svetlost dana.
Ništa od petog dela "Aliena"
Foto: 021

Režiser Ridli Skot, autor popularne holivudske franšize Alien, nedavno je razočarao fanove izjavom da "Alien 5" ipak neće biti sniman.

"Scenario za taj film nikada nije napisan. Reč je o ideji koja se rodila iz deset stranica, i planirano je da budem jedan od producenata. Ali, taj plan nikada nije evoluirao u nešto veće", rekao je Ridli Skot. "Foks je odlučio da ne želi da snima film, i to je bilo to. Ja sam tada već završio Prometeja i počeo da radim na nastavku Alien: Covenant, tako da ne znam šta je na kraju bilo s tim", dodao je.

Na pitanje da li će se "Alien 5" pojaviti u bioskopima nekada u budućnosti, odgovorio je kratko i odsečno: "Ne verujem, ne".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film