Uskoro direktni letovi Srbija-SAD

Vlada Srbije usvojila je tekst Sporazuma s Vladom Sjedinjenih Američkih Država o direktnim avionskim letovima između dve zemlje.
Vlada Srbije usvojila je tekst Sporazuma s Vladom Sjedinjenih Američkih Država o direktnim avionskim letovima između dve zemlje.

Kako se navodi u saopštenju Vlade Srbije, ovim sporazumom se uređuju uslovi za odvijanje vazdušnog saobraćaja.

"Ovaj Sporazum je ostvarenje jednog od najznačajnijih ciljeva u razvoju nacionalnog avio-prevoznika i doneće povezivanje dve privrede, dodatno zapošljavanje, razvoj aerodromske infrastrukture jer će podstaći izgradnju druge piste i novih putničkih terminala", piše u saopštenju.

Ističe se i da će sporazum podići vrednost "Er Srbije", da će Aerodrom Nikola Tesla postati atraktivniji za potencijalne investitore kao i pravi regionalni centar, što će doprineti i znatnom porastu prevoza robe ka Americi.

  • boki

    26.03.2015 19:05
    Dobro je sve to,ali opet redovi,cekanja za vize....
  • Budala

    26.03.2015 17:44
    Astromarketing
    Možda sada i nije baš najbolji momenat za reklamiranje vazdušnog prevoza?
    Mislim, sačekajte da se Pluton i Uran razmaknu, pa onda.
  • 26.03.2015 15:37
    Kako će to tačno da podigne vrednost "Er Srbije" kad oni nemaju avione sa kojima može da se stigne do Amerike? Boing 737 i Erbasovi koje imaju, nemaju toliki dolet. A ne planiraju kupovinu novih aviona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja