Ruski hotelijer proteran iz Crne Gore

Ruski državljanin Viktor Golikov, administrativni direktor kompanije "Bepler-Jakobson Montenegro", koja gazduje hotelima Avala i Bjanka, proteran iz Crne Gore.
Ruski državljanin Viktor Golikov, administrativni direktor kompanije "Bepler-Jakobson Montenegro", koja gazduje hotelima Avala i Bjanka, proteran iz Crne Gore.

Kako se navodi, Golikovu je zabranjen ulazaku Crnu Goru na dve godine.

Ta odluka je doneta zbog, kako je rečeno u policiji, osnovane sumnje da se Golikov neće baviti poslom za koji je dobio radnu dozvolu.

Tu odluku doneo je Sektor pogranične policije barskog odeljenja bezbednosti, a pre toga je budvanska Filijala za upravne unutrašnje poslove odbila zahtev Golikova za produženje privremenog boravka u Crnoj Gori.

Odluku je potvrdio i Direktorat za upravne unutrašnje radnje MUP-a, nakon čega je Golikov morao da napusti Crnu Goru, u kojoj je šest godina dobijao dozvolu za rad i privremeni boravak.

Da je Golikov "persona non grata" bilo je jasno jos prošle godine, kada je imao problema prilikom produženja boravka u Crnoj Gori.

Kompanija "Bepler-Jakobson Montenegro" gazduje budvanskom hotelu Avala i kolašinskom hotelu Bjanka.

  • 14.10.2013 20:46
    Sa'ce u Jagodinu da dodje i pravi Crno More.
  • Алек

    14.10.2013 07:50
    Привремени (не)рад
    Коме би ми све морали да укинемо боравак због основане сумње да се не баве пословима због којих су код нас!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.