Budva najpopularnija za srpske turiste

Kako pokazuju rezultati istraživanja hotelskog pretraživača Trivago, ovog će leta najpopularnija destinacija za srpske turiste biti crnogorska Budva, sa prosečnom cenom od 108, 91 evra za noćenje u standardnoj dvokrevetnoj sobi.

Kako pokazuju rezultati istraživanja hotelskog pretraživača Trivago, ovog će leta najpopularnija destinacija za srpske turiste biti crnogorska Budva, sa prosečnom cenom od 108, 91 evra za noćenje u standardnoj dvokrevetnoj sobi.

Hotelski pretraživač Trivago je pripremio listu destinacija, koje su ovog leta najpopularinije među domaćim turistima. Iza Budve, na drugom se mestu našao austrijski Beč, koji uprkos tome da nije primorska destinacija i dalje ostaje jedno od omiljenih odredišta domaćih turista.

Na Trivagovoj top 10 lestvici našlo se ponajviše grčkih letovališta, kao što su Hanioti, Neos Marmaras, Solun, pa čak i prestonica Atina. Najpovoljnije noćenje u hotelskoj sobi, pronaći ćete u grčkom Neos Marmarasu, i to u visini 62, 25 evra. Najskuplji grad na lestvici top 10 je grad svetlosti Pariz, gde ćete ovoga leta morati izdvojiti 164, 26 evra, a noćenje u istoj.

Srpski turisti u proseku potroše 95, 16 evra za noćenje u standardnoj dvokrevetnoj hotelskoj sobi. Norvežani su narod, koji potroši najviše za letovanje, i to u proseku 152, 12 evra za noćenje u hotelskoj sobi. Na drugoj strani su poljski turisti, koji su nešto štedljiviji, i u proseku potroše 73, 88 evra za boravak u istoj. Kada je u pitanju rezervacijski period, domaći turisti u proseku bukiraju smeštaj 82 dana unapred, i u proseku letuju 10 dana.

  • Vlad

    22.07.2014 09:31
    Pridružujem se
    Ne hvala, za te pare pre Pariz. O Turskoj, Egiptu ili Grčkoj da i ne govorimo.
  • vojvodjanka

    21.07.2014 14:59
    mravinjak
    Hvala ja ne idem tamo.Gužvu ne volem I glasnu muziku a I estrada me ne zanima ipak ne.
  • perica-m

    18.07.2014 13:46
    Hvala, ne!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.