VIDEO: Koliko često se čiste hotelske sobe?

Ekipa sajta BuzzFeed na osnovu podataka koje su dobili iz rasporeda čišćenja jednog hotela sa tri zvezdice, razotkriva koliko su zaista čisti apartmani koji svakodnevno primaju goste.
Ekipa sajta BuzzFeed na osnovu podataka koje su dobili iz rasporeda čišćenja jednog hotela sa tri zvezdice, razotkriva koliko su zaista čisti apartmani koji svakodnevno primaju goste.

U hotelskim sobama svakodnevno se peru peškiri i posteljina, čiste se podovi, WC šolja, kao i čaše. Jednom nedeljno se čisti rasveta oko ogledala, ivice i deo ispod lavaboa u kupatilu, tuš, kao i šipka koja ga drži.

Jednom nedeljno u hotelu sa tri zvezdice čiste se filteri u klima uređajima, prozori, kao i nameštaj, uzglavlja kreveta i minibar. U istom intervalu se počisti telefon, prašina sa prednje i zadnje strane televizora.

Jednom mesečno u hotelu sa tri zvezdice čiste se sve ivice i ćoškovi na plafonu, žice i kablovi koji se nalaze iza nameštaja, ivice kreveta, roletne na prozorima i zidovi. Jednom mesečno se očiste i držači toalet papira. Ipak, čistoća nekih stvari bi vas mogla zgroziti.

Izveštaj pokazuje da se samo četiri puta godišnje čiste zavese za tuširanje, dušeci, ćebad, prekrivači za krevete, što može značiti da, u zavisnosti kad ste u hotelu, možete da spavate na dušeku i pokrivate se ćebetom koje nije čišćeno makar tri meseca, a o zavesana u kupatilu i da ne govorimo.

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.