Naslovna
21.05.2015.
18:37
Sud u blizini Napulja naredio je danas fudbalskom šampionu Italije da plati 3.000 evra odštete navijaču Napolija koga je uvredilo skandiranje na stadionu u Torinu tokom prvenstvene utakmice ova dva tima.
  • Nišlija

    24.05.2015 16:02
    @Severac
    Da te Tuta nauči nečemu: imenica "bog" se piše malim slovom kada se pominje u izrekama tipa "ne dao ti bog". To možda nije u vašem kroacijskom krasnopisu tako, ali u srpskom jeziku jeste.
    Bolje Bugarin nego severnjak.




  • severac

    24.05.2015 07:38
    @Tutu Bugarina
    Opet haluciniras, gde se pominju "poluloptasti ljudi"?
    A vidim da se zamlacujem sa Tutom koji misli da je Biblija puna pravopisnih gresaka te Bog pise sa velikim slovom, ma da sta oni znaju ima tu pametnijih...
  • Nišlija

    23.05.2015 16:23
    @Severac
    Ne znam da li se popilo, jer se meni ne priviđaju "poluloptasti ljudi".
    Tako da i dalje stoji konstatacija: ne dao bog da nas vi hranite.

    PS. "bog"-malim slovima u ovom kontekstu pošto se već držimo forme, a ne suštine, inače hvala na ukazanoj grešci u brzom kucanju.

  • severac

    22.05.2015 21:59
    @Obrenovackom spasiocu
    Gde sam ja to rekao "juznije-tuznije", popilo se to koja vise ili sta? "Nedao" ti stvarno Bog da te ja hranim, slazemo se tu...
  • Nišlija

    22.05.2015 17:35
    @Severac
    I ti određenoj državi možeš biti južnjak, a kao što si sam rekao južnije-tužnije. Videću vas kada zaigra mečka i pred vašim vratima.

    Što tražim djavola? Videli smo kako je prošlo Kosovo sa vama dobročiniteljima. Mislite da ćemo vam dozvoliti da i nas stavite u nekakav Briselski sporazum da bi ste sačuvali vaše g...ce.

    Najveću pomoć za Obrenovac su skupili gradjani Niša, Novog Pazara, Leskovca,Pirota, Kosovske Mitrovice, pa tek onda Novog Sada i Subotice. Proveri na sajtu Crvenog Krsta.
    Da ne bude onda pomaganje za severnije-snegom zatrpanije.

    Nedao bog koga Bg brani a Vojvodina hrani.


  • Severac

    22.05.2015 08:50
    @nislija
    Nemoj puno da trazis djavola, koliko sam ja ispratio one sa poluloptama na glavi, ti ces uakoro po njima biti severnjak...
    Da ne bude i onda placanja za one juznije i utopljenije?
  • Nišlija

    21.05.2015 18:47
    Ovako nešto treba da se uvede i za vredjanje naših južnjaka. Niš i Napoli, pored toga što su na jugu svojih država, dele sličnu sudbinu i u ovome. Južnije nije tužnije nego toplije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna