Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Ministarstvo šalje nadzor u Betaniju

Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja prikupila je činjenice i dokumentaciju i predložila da se u slučaju smrti nerođene bebe u novosadskom porodilištu uradi spoljni stručni nadzor.

Izostala podrška

Svega desetak ljudi odazvalo se današnjem pozivu Asocijacije individualnuih potrošača gasa na štrajk upozorenja, povodom poskupljenja tog energenta, a organizatori protesta u nameri da predaju zahtev "Srbijagasu" za ukidanjem aktuelnog cenovnika, nisu stigli dalje od portirnice preduzeća.

VIDEO: Još 350 policajaca za Novi Sad

Prilikom otkrivanja spomen-ploče novosadskim policajcima koji su izgubili živote na dužnosti, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da će problem nedostatka policajaca u Novom Sadu biti rešen regionalnim konkursima pomoću kojih će vojvođanska prestonica uskoro dobiti još 350 policajaca.

Prijava za kurs moderne gitare

Kurs moderne gitare za mlade održaće se u prostorijama Gradske biblioteke "Danilo Kiš" na Limanu. Kurs je namenjen uzrastu od 15 do 30 godina.

Štrajk upozorenja ispred "Srbijagasa"

Članovi Asocijacije individualnih potrošača gasa zatražiće od direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića da podnese zahtev premijeru Mirku Cvetkoviću kojim će se nedavno usvojeno poskupljenje gasa staviti van snage.

Ipak ranije na dodatne aktivnosti u vrtićima

Učenje stranih jezika, pohađanje sportskih i drugih alternativnih aktivnosti u novosadskim vrtićima, od narednog ponedeljka ponovo će biti moguće u ranijim terminima, a ne u periodu nakon pola pet posle podne.

Raskošan nakit i satovi na izložbi "Sjaj"

Majstori zlatarstva i časovničarstva, ljubitelji dragulja i dragocenih metala, kao i distributeri poznatih brendova časovnika i nakita, predstavljaju se na izložbi "Sjaj" na Novosadskom sajmu, koja je otvorena danas i traje do nedelje, 13. novembra.

Pokrajina zatražila 1.100 nekretnina

Republičkim institucijama do sada su dostavljeni zahtevi za 1.100 objekata koji bi trebalo da pripadaju Vojvodini, saopštila je pokrajinska vlada, koja je prihvatila Informaciju o sprovođenju Zakona o javnoj svojini.