Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Protiv mobinga na švedski način

Savez samostalnih sindikata Vojvodine obučavaće svoje kadrove u Švedskoj kako bi naučili da se po njihovom modelu bore protiv sve masovnijeg zlostavljanja zaposlenih na radnom mestu.

SBB i dalje sabotira Kanal 9

Televizija Kanal 9 saopštila je da je kablovska mreža SBB odbila da postupi po nalogu sudskog izvršitelja i distribuira program te televizije na kanalu koji nesmetano može da se prati.

Raste broj požara, vatrogasci neopremljeni

Iako se neodgovarajuća lokacija i oprema, te manjak ljudstva, godinama navode kao problemi novosadskih vatrogasaca, pri kraju mandata aktuelne vlasti, na rešavanju ovih problema gotovo ništa nije učinjeno.

Most do Ribarca samo za pešake i bicikliste

Gradonačelnik Igor Pavličić potvrdio je da će naredne godine biti izgrađen most koji će povezivati kej i Ribarsko ostrvo, a deo Ribarca će biti preuređen u kamp, koji će raditi cele godine i koristiće ga posetioci Egzita.

Počelo rušenje vile u Ribnjaku

Rušenje bespravno izgrađenog objekta na Donjem putu u Ribnjaku počelo je juče sa dva sata kašnjenja pošto je vlasnica objekta Vanja Sovilj blokirla ulaz na plac.

Polože kamen temeljac, pa stanu s radovima

Da su se ispunile sve najave predstavnika vlasti, Novi Sad bi danas imao niz kapitalnih objekata poput novog bolničkog bloka u Kamenici, zgrade Rektorata, centralne kuhinje Predškolske ustanove, a uveliko bi se gradio Žeželjev most.

Azerbejdžanci i dalje zainteresovani za Luku

Privrednici iz Azerbejdžana zainteresovani su za ulaganje u Luku Novi Sad i za još nekoliko većih investicionih projekata, izjavio je gradonačelnik Igor Pavličić prilikom posete političko-privredne delegacije te države.

Novi Sad: Konuzina proteruju i lecima

U poštanskim sandučićima Novosađana protekle nedelje pojavio se provokativni letak na kojem je ambasador Rusije Aleksandar Konuzin prikazan kao alkoholičar sa jasnom porukom da Srbija treba da ga protera.

Veliki deo Novog Sada sa predgrađima bez vode

Zbog havarije na magistralnom dovodniku pitke vode na uglu Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice došlo je do problema sa vodosnabdevanjem na području Novog Naselja, Detelinare, Klise, Veternika i Futoga.