Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Ukinuta presuda Milenku Peroviću

Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo je prvostepenu presudu profesoru Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Milenku Peroviću, optuženom za mobing i diskriminaciju asistenta Slobodana Sadžakova.

Regionalnoj deponiji dovoljan prostor gradske

Direktor "Čistoće" Dalibor Novaković izjavio je da projektom izgradnje regionalne deponije u Novom Sadu nije predviđeno zauzimanje dodatnog prostora, već će se gradnja sprovoditi na postojećoj gradskoj deponiji.

Sve spremno za EP u rukometu

Pripreme za održavanje Evropskog prvenstva u rukometu privode se kraju i Novi Sad će do januara biti potpuno spreman za jedan od najvećih sportskih događaja ikad održanih u vojvođanskoj prestonici.

Curi gas na Salašu 84

Na Salašu 84 nadomak Novog Sada oštećena je cev centralnog gasovoda i vatrogasne ekipe nastoje da zaustave curenje plina i spreče eventualnu eksploziju, rekao je vlasnik tog turističkog objekta Dimče Gulevski.

Novosadski džez festival od 16. novembra

Na predstojećem Novosadskom džez festivalu, u Kulturnom centru Novog Sada i Srpskom narodnom pozorištu (SNP), nastupiće Ron Karter, Gonzalo Rubalkaba, Duško Gojković i drugi svetski značajni muzičari, najavili su organizatori.

Uklonjeno 30 bilborda

Komunalna inspekcija je u poslednje dve godine pokrenula oko tri hiljade upravnih postupaka zbog nedozvoljenog isticanja reklama.

"Posetilac" na Brodveju

Pozorišni komad "Posetilac", mladog američkog pisca Majkla Vukadinovića u režiji i izvođenju Strahinje Bojovića, predstavljaće Srbiju na festivalu "Junajted solo" 19. novembra u Njujorku, saopštio je novosadski "Plus teatar".

A ko je Jelena Kovačević?

Nakon što se ispostavilo da niko u JKP "Put" nije znao ko je i gde se nalazi imenovani član Upravnog odbora Miroslav Ilić, nedavno su se na sednici Nadzornog odbora ovog preduzeća pojavile i dve Jelene Kovačević, i ponovo niko nije mogao da utvrdi koja je prava članica odbora.

"Stanu" pare za opremu i poslove termovizije

Javno komunalno preduzeće "Stan" dobilo je rebalansom gradskog budžeta 26 miliona dinara na ime kapitalnih subvencija, a ta sredstva biće utrošena za kupovinu opreme i poslove termovizijske kontrole zgrada, kaže za Radio 021 direktor Rajko Bojčić.