Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Stipendije za buduće profesore fizike i matematike

Konkurs raspisan od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice za naknade iz budžeta Autonomne Pokrajine Vojvodine za socijalnu zaštitu u oblasti visokog obrazovanja u AP Vojvodini u 2011. godini za studente koji se školuju za deficitarna nastavnička zanimanja u osnovnim školama i opšteobrazovnim predmetima u srednjim školama vezanim za prirodne nauke, je završen.

Fekalije urušavaju Muzej

Zgrada Arsenala Muzeja grada na Petrovaradinskoj tvrđavi tone, jer kanalizacija nije priključena na instalacioni tunel i fekalije odlaze direktno u temelje.

Protiv mobinga na švedski način

Savez samostalnih sindikata Vojvodine obučavaće svoje kadrove u Švedskoj kako bi naučili da se po njihovom modelu bore protiv sve masovnijeg zlostavljanja zaposlenih na radnom mestu.

SBB i dalje sabotira Kanal 9

Televizija Kanal 9 saopštila je da je kablovska mreža SBB odbila da postupi po nalogu sudskog izvršitelja i distribuira program te televizije na kanalu koji nesmetano može da se prati.

Raste broj požara, vatrogasci neopremljeni

Iako se neodgovarajuća lokacija i oprema, te manjak ljudstva, godinama navode kao problemi novosadskih vatrogasaca, pri kraju mandata aktuelne vlasti, na rešavanju ovih problema gotovo ništa nije učinjeno.