Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Zaštita izvorišta na Ratnom ostrvu

Da bi se sprečilo zagađivanje izvorišta na Ratnom ostrvu do kraja leta treba da se izradi studija o zoni sanitarne zaštite, saznaje Radio 021 u Gradskoj kući.        

O bezbednosti u MZ Omladinski pokret

U Mesnoj zajednici "Omladinski pokret" večeras se održava tribina "Učinimo naš kraj bezbednijim", na kojoj će govoriti i odgovarati na pitanja građana predstavnici policijske stanice na Detelinari, saobraćajne policije i komunalne inspekcije.

Konkurs za spasioce

Udruženje spasilaca na vodi Vojvodine raspisalo je konkurs za spasioce koji će raditi na Štrandu i otvorenom bazenu na Sajmištu.

Ugostitelji traže dugoročno rešenje

Udruženje ugostitelja najstrože je osudilo nasilje koje se dogodilo u nedelju ispred "Studija" kada je obezbeđenje ovog kluba pretuklo košarkaša Partizana, Strahinju Miloševića.

Rušenje kad istekne rok

Na adrese Novosađana koji su prijavili objekte za legalizaciju sa nepotpunom dokumentacijom ovih dana će stići dopisi da dostave sve potrebne papire.

Otvaranje Urgentnog krajem maja

Novi Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine biće otvoren krajem maja ili početkom juna, najavio je za Radio 021 direktor te ustanove Dragan Drašković.

Novi tender za suvenirnicu

Novi tender za izbor izvođača radova na gradnji suvenirnice na Keju žrtava racije je raspisan, a ponude se mogu dostaviti do 23. aprila.

Ko je kriv za hladne radijatore?

Krivica za česte havarije u sistemu grejanja tokom proteklih nekoliko meseci nije personalizovana izveštajem radne grupe formirane polovinom februara, tim povodom.

Parking poskupljuje od maja

Skuplje parkiranje, vozači u našem gradu mogu očekivati nakon prvomajskih praznika, a ne sredinom ovog meseca, kako je prvobitno najavljeno.

Master iz budžeta za najbolje

Master školovanje iz budžeta ipak će biti moguće za najbolje studente psihologije, koji su protestovali jer su uprkos budžetskom statusu morali da plate godinu 96.000 dinara.

Prevaranti na Novom naselju

Radosno detinjstvo je saopštilo da su se na Novom naselju pojavili prevaranti, muškarac i žena koji od građana traže novac za potrebe ove ustanove.