Bitkoin nezaustavljivo ide ka 10.000 dolara

Digitalna valuta bitkoin dostigla je danas vrednost od 9.687 dolara, što je novi rekord posle rasta za 25 odsto samo u poslednja tri dana.
Bitkoin nezaustavljivo ide ka 10.000 dolara
Foto: Pixabay
Vrednost bitkoina povećana je deset puta od početka godine, a skoro je udvostručena od oktobra. Digitalni novčić je samo danas ojačao za 4,5 odsto na luksemburškoj berzi "Bitsmep".
 
Analitičari kažu da bi bitkoin uskoro mogao da dostigne granicu od 10.000 dolara.
  • mrk

    28.11.2017 02:18
    vicete da ce da se srusi i da ce sirotinja da nastrada jos od kad je bio 500 dolara. tad ste govorili da mu je to maximum. evo dogurace do 10 000 i dalje to isto govorite. a samo iz jednog razloga. zao vam je sto ga niste kupili po 5$ i sacuvali.
  • ntn

    27.11.2017 13:10
    Da, da, jedino...
    I pored medijskog "guranja" sa veće visine se i jače pada.
    Belosvetski prevaranti će opet zaje*ati sirotinju, kao i kad je vajni Dinkić tvrdio da je "ekonomska kriza šansa Srbije za razvoj..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Šta stoji iza "turbo uzleta" Pro Tenta?

Iako je Pro Tent na kraju 2022. godine imao više od 8.600 radnika, najveći broj njih samo je formalno zaposlen u ovom preduzeću, a suštinski radi u Elektroprivredi Srbije.

Srbija nasuprot svetskog trenda

Nema države koja se ne hvališe najboljim kompanijama, stoga se i prave liste najvećih, bilo prema ukupnom poslovnom prihodu, bilo prema profitabilnosti.

Koja država EU je najzaduženija?

Javni dug zemalja Evrozone je na kraju četvrtog tromesečja 2023. godine pao sa 89,9 odsto u prethodnom kvartalu na 88,6 odsto, objavio je Evrostat.