Mladić izboden u centru Novog Sada

Jedan mladić uboden je u grudi jutros oko tri sata u centru Novog Sada.
Jedan mladić izboden je rano jutros u centru Novog Sada.

Kako je za 021.rs rečeno u Hitnoj pomoći, u 3.15 u Gajevoj ulici je u grudi uboden 22-godišnji momak, koji je zadobio lakše povrede. Ekipa Hitne pomoći ga je zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar.

Ovo je treći incident u Novom Sadu za tri dana. Podsećamo da je jedan 14-godišnjak uhapšen pod sumnjom da je u nedelju, zajedno sa 22-godišnjim mladićem, pretukao momka starog 24 godine, a zatim ga ubo nožem u leđa. Takođe u nedelju došlo je do obračuna dve grupe u Ulici vojvode Mišića u kojem je ranjen jedan mladić.

Četiri osobe povređene su u dve saobraćajne nezgode koje su se desile tokom proteklog dana.

Oko 11:30 na Bulevaru Mihajla Pupina lakše su povređene dve žene stare 68 i 69 godina, koje su prevezene u Urgentni centar.

Oko ponoći su na autoputu Beograd - Novi Sad, kod Lukoilove pumpe, povređeni muškarac star 45 godina i dečak od 13 godina. Oni su prevezeni u Urgentni centar, odnosno na dečiju hirurgiju.

  • stevan

    16.06.2015 13:25
    @ ja - c
    barselona ima prosek 2 ubistva na dan


    Mozete li vas komentar potkrepiti nekim linkom ?
  • ja

    16.06.2015 13:25
    c
    barselona ima prosek 2 ubistva na dan
  • 16.06.2015 12:38
    Kad za tri dana imate praktično iste slučajeve, i iste počinitelje (ne bukvalno), a ti počinitelji uopšte nisu prezali od policije ni nakon dva incidenta, može se samo zaključiti da se osećaju potpuno slobodni da rade šta god hoće. Zašto pa zato što su policiji poznati od ranije što znači stari prijatelji ustvari. O sudstvu neću trošiti reči.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.