Pajtić i Božović podneli tužbu zbog izjave da su pokrali novac od dece

Predsednik DS Bojan Pajtić i predsednik beogradskih demokrata Balša Božović podneli su tužbu protiv poslanika SNS Aleksandra Jovičića.
Predsednik DS Bojan Pajtić i predsednik beogradskih demokrata Balša Božović podneli su tužbu protiv poslanika SNS Aleksandra Jovičića.

Oni su tužbu podneli zbog Jovičićeve izjave da su čelnici DS-a "najveći kriminalci" i da su "oteli milion i po evra od dece ometene u razvoju". Demokrate su navele da tužba glasi na milion dinara kao i da će ta sredstva "svakako" otići deci sa smetnjama u razvoju.

DS je u saopštenju ocenila da "oni koji posle četiri godine vlasti nemaju nijedan rezultat kojim mogu da se pohvale, nemaju drugog izbora nego da blate i kleveću, da lažno i besmisleno optužuju druge".

Kako je u saopštenju navedeno, DS i njeni funkcioneri koji "budu predmet neistina", tužiće svakog funkcionera stranke na vlasti ako se takvim metodama bude obračunavao sa političkom konkurencijom, jer "klevete, laži i širenje straha ne mogu biti deo političkog dijaloga".

  • 08.12.2015 13:19
    A
    mi smo kao budale i verujemo da su njih dvoje najcasniji i najposteniji ljudi u Srbiji... he he he....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.