Pobesnela putnica preusmerila avion

Avion tajlandske aviokompanije AirAsia vratio se sa pola puta u Bangkok jer je jedna besna Kineskinja bacila vrelu vodu na stjuardesu.

Avion tajlandske aviokompanije AirAsia vratio se sa pola puta u Bangkok jer je jedna besna Kineskinja bacila vrelu vodu na stjuardesu.

Avion na relaciji Bangkok-Nandžing poleteo je u četvrtak uveče s 174 putnika. Međutim, tokom leta jedna Kineskinja, nezadovoljna uslugom, iznenada je stjuardesu polila vrelom vodom, navodi se u saopštenju aviokompanije.

Kapetan aviona je odlučio da se vrati u Bangkok i policiji preda nezadovoljnu putnicu. Avion je potom ponovo poleteo bez nje.

Kineskinja, koja je u petak puštena iz pritvora, žalila se što nije dobila sedište pored supruga. Stjuardesa je zadobila manje opekotine.

  • ja

    13.12.2014 22:13
    hvala :)
    znam da nema veze sa tekstom,ali ima sa slikom :).obozavam lepe žene u crnim hulahopkama,a ove su još i bose,mmmmm :)
    hvala lepo za sliku :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.