Večeras na Karađorđu derbi Vojvodina - Partizan

Novosadska publika imaće danas priliku da u vrlo kratkom periodu ponovo uživa u još jednom fudbalskom derbiju.
Novosadska publika imaće danas priliku da u vrlo kratkom periodu ponovo uživa u još jednom fudbalskom derbiju.

Na Karađorđu se večeras sastaju Vojvodina i Partizan u poslednjoj utakmici 4. kola Superlige, jedina dva srpska predstavnika koja se još uvek nadmeću u evropskim takmičenjima.

Favorita nema, a crno-beli trenutno imaju dva boda prednosti na tabeli. Prvotimac Vojvodine Danilo Sekulić kaže da je umor evidentan kod obe ekipe.

- Mi smo u Lučanima dosta rotirali u sastavu, ali smo uspeli da pobedimo i ujedno da odmorimo pojedine igrače. Derbi dočekujemo u odličnom raspoloženju, spremni da pružimo još jednu dobru partiju i željni da nastavimo s našom filozofijom, a to je da u svakoj utakmici idemo na to da postignemo gol više od rivala i zabeležimo pobedu.

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da očekuje zanimljivu utakmicu i pobedu svoje ekipe.

- Poznajem tu ekipu, imaju dobar koncept, čvrstinu, a i igrače napred koji prave razliku. S maksimalnim ambicijama idemo u Novi Sad, želimo da Partizan odigra što bolji meč i da osvoji nova tri boda.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se od 20 časova. Cena karte iznosi 500 dinara za zapadnu, 400 za istočnu i 200 dinara za severnu tribinu. Odlukom Upravnog odbora FK Vojvodina, Zapad je proglašen domaćom tribinom, što znači da na nju nemaju pristup gledaoci koji na stadion dođu sa Partizanovim obeležjima.

U ostalim susretima 5. kola odigranim u sredu postignuti su ovi rezultati: Crvena zvezda - Čukarički 3:1, OFK Beograd - Radnik 3:0, Rad - Mladost 4:2, Spartak - Jagodina 0:0, Borac - Javor 0:1, Novi Pazar - Metalac 2:2 i Radnički - Voždovac 0:0.

  • Huncut

    13.08.2015 13:04
    Ajmo Vosa
    Dolazimo u obimnom broju, zapad gori !
  • 13.08.2015 12:06
    neutralan
    Pa Vosa ne moze ni jug da napuni. Kakav zapad ....
    Ne razumem cemu sve ovo. Samo se stvaraju tenzije. Bolje bi bilo da se UO FKV uopste nije oglasio.
  • Ja

    13.08.2015 12:00
    Lajavi
    U Novom Sadu je bio problem da se navija za Vojvodinu.Pogotovo ako neko obuče dres Vojvodine dobijao je letvu po leđima od Partizanovaca i Zvezdaša...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport