FOTO: Kako se parkirati na pešačkom kod stanice policije

Luksuzni audi terenac Q7, juče prepodne duže vreme stojao je nepropisno parkiran na kolovozu neposredno pored pešačkog prelaza kod zgrade novosadske Policijske uprave na Bulevaru kralja Petra I.
Luksuzni audi terenac Q7, juče prepodne duže vreme stojao je nepropisno parkiran na kolovozu neposredno pored pešačkog prelaza kod zgrade novosadske Policijske uprave na Bulevaru kralja Petra I.

Zbog svoje veličine, morao je i da se iskosi pa je zagradio skoro ceo pešački deo trotoara. Novosađanin koji nam je poslao fotografiju svedoči da je automobil tu bio parkiran ceo sat.

Ovaj prelaz je nedaleko od ulaza za građane u šalter salu gde se izdaju lična dokumenta, dozvole i slično. Inače, na svega 20-ak metara dalje konstantno je dežuran neko iz saobraćajne policije kako građani ne bi parkirali svoja vozila na parking mesta rezervisana za službenike policije koji rade ili dolaze u zgradu jer je na tom i okolnim parkinzima konstantno sve zauzeto. Saobraćajac ne dozvoljava ni zadržavanje na kolovozu i sa pozicije na kojoj stoji jasno može videti ko se gde parkirao.

Takođe, svaki policajac, inspektor ili službenik koji je ulazio ili izlazio iz stanice mogao je da vidi ovaj nepropisno parkirani luksuzni audi, a ipak se za sve to vreme nije pojavila pauk služba ili saobraćajna policija.

Registarske oznake na audiju upućuju na to da je najverovatnije u pitanju službeno vozilo.

  • 23.02.2015 10:35
    Ovaj auto pauk ne moze da odnese zbog svoje tezine!!!!!
  • 20.02.2015 09:03
    nshanibal
    zakon je isti za sve!!!
    samo sto nemaju svi para da ga menjaju kako im odgovara!!!
  • Novosađanka

    20.02.2015 03:27
    Studentski grad
    Meni su digli kola u Studentskom gradu iza PMF-a. Imala sam predavanje i posle toga da obavim još gomilu nevezanih birokratskih obaveza. Ispred Filozofskog fakulteta mesta nije bilo, te sam produžila i došla do dobro poznate otvorene kapije, na kojoj ne piše da je parkiranje zabranjeno. Bitno je to da je kapija širom otvorena bez ikakvog upozorenja da je parkiranje strogo zabranjeno. Naravno, nekoliko vozila na tom terenu, pokrivenom ispucalim betonom i blatom. Parkiram se, odem na jedno predavanje i... nema mi auta. Fotografišem mesto gde sam se parkirala, nazovem parking servis gde mi kažu da je moje vozilo tamo i odemo po kola, bez novca, naravno. Oni mi kažu da sam parkirala na zelenu površinu, gde je nigde zapravo nije bilo, samo blato i popucali beton. Kažu mi da platim ili naplaćuju ležarinu dodatno, pa tek onda mogu da ih tužim, i to ne njih, nego komunalce za 2000 ili 2500, dok su mi ovi iz parking servisa uzeli 9000 da pokupim kola. zelene površine ni od korova, al' bitno da su mi uzeli 9000 ni za šta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti