Besplatan početni engleski za nezaposlene u Američkom kutku

Američki kutak organizuje još jedan kurs početnog engleskog namenjen nezaposlenima.
Američki kutak organizuje još jedan kurs početnog engleskog namenjen nezaposlenima.

Ovaj besplatan kurs će početi​ ​​​6. jula i trajaće sedam nedelja. Časovi će se održavati ponedeljkom i sredom od 9.30 do 11 časova u Američkom kutku (Petra Drapšina 3).

Kurs će voditi Stefan Bognar, apsolvent Filozofskog fakulteta na odseku za anglistiku i polaznik UGRAD programa za školovanje talentovanih studenata u Americi. Pored studija bavi se i prevođenjem, a do sada je preveo dve knjige za izdavačku kuću Psihopolis.

Realizaciju ovog kursa omogućila je Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i World Learning Center koji su obezbedili knjige i sertifikate za polaznike/ce ovog kursa.

Kako biste se prijavili, potrebno je, pre svega, da se učlanite u Američki kutak Novi Sad (članstvo je besplatno samo je potrebno da donesete jednu svoju fotografiju, manjeg formata i ličnu kartu)​.​

​Na kurs se možete prijaviti​ ​do​ 2.jula OVDE.

​ ​Kurs je namenjen potpunim početnicima/cam​a. Takođe, kurs mogu pohađati samo oni koji ga do sada nisu pohađali. Polaznici kursa su u obavezi da na prvi čas donesu na uvid potvrdu o nezaposlenosti.​ Kurs može pohađati maksimum 13 polaznika/ca.

​Ukoliko bude mnogo prijava, samo odabrani/e kandidati/kinje će biti obavešteni/e o rezultatima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti