Kraj sezone "NS bike", u subotu besplatno iznajmljivanje dvotočkaša

Sezona iznajmljivanja gradskih bicikala "NS bike" završiće se u nedelju, 8. novembra, a tim povodom, dan ranije svi Novosađani će moći besplatno da iznajme dvotočkaš.
Sezona iznajmljivanja gradskih bicikala "NS bike" završiće se u nedelju, 8. novembra, a tim povodom, dan ranije svi Novosađani će moći besplatno da iznajme dvotočkaš.

Naime, svi registrovani korisnici će moći u subotu, 7. novembra da koriste bicikle besplatno.  

Ova sezona je počela početkom aprila. Od ukupno 4.000 korisnika, u ovoj godini se registrovalo oko 700 novih korisnika, dok je ostvareno preko 27.000 iznajmljivanja, navode iz "Parking servisa".

Iz "Parking servisa" mole korisnike da iznajmljene bicikle vrate do 8. novembra do 19 časova na nekoj od sledećih lokacija: Štrand, Spens, Železnička stanica, Srpsko narodno pozorište, Kampus Novosadskog univerziteta, Detelinara (kod "ABC centra"), Novo naselje (Bulevar Jovana Dučića, kod "Rodića"), Liman 3 (Dom zdravlja), Petrovaradin (Preradovićeva ulica, kod pošte), Liman 3 (NIS) i Beogradski kej.

  • Novosadjance

    07.11.2015 08:17
    Vrlo lose
    Sve ovo deluje kao dobra ideja ali samo deluje, dugo sam ih koristio i onda prestao jer im je sistem vrlo los. Par puta mi je automat progutao karticu, jednom uvece kad njihova sluzba ne radi, kao da se biciklovi nocu ne voze...Celu noc je stajao kod mene, jos su sutradan vrlo neljubazni bili a o odgovaranju na e-mail da ne govorim. Samnom je fino pricao jedino majstor za bicikle dok su ovi iz uprave bili bas bezobrazni. Da ne spominjem da su mi tu noc i debelo naplatili tj kartica mi otisla u minus sto im necu platiti jer nije bila moja greska. I tacno je da su biciklovi neispravni, nocu moras svoje svetlo da poneses, a ako nemaa mesta da vratis bajs onda mozes da se slikas a stanice neke nemaju ni jednu sijalicu pa je nocu pod onom puzavicom sablasno. Lepa ideja ali nisu je uzeli za ozbiljno, nazalost.
  • /

    07.11.2015 07:41
    /
    mora da se unisti svako nasledstvo demokratije
  • Novosadjanka '89.

    06.11.2015 23:20
    Cuvaj tudje vise nego svoje!
    Taj projekat traje vec godinama i svaka cast onom ko se uopste setio da nam za male pare omoguci iznajmljivanje.
    Mozda kada bi ih korisnici vise cuvali ne bi bilo toliko neispravnih!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti