Pomeren konkurs za prijem dece u vrtiće

Konkurs za prijem dece u Predškolsku ustanovu "Radosno detinjstvo" odložen je za maj.        
Konkurs za prijem dece u Predškolsku ustanovu "Radosno detinjstvo" odložen je za maj.

Potrebno je sačekati kraj radova na vrtićima koji se nadograđuju kako bi konkurs bio raspisan, rekao je za Radio 021 direktor ove ustanove Borislav Samardžić.

"Zbog iščekivanja završetka gradnje, doneli smo odluku da upišemo decu sa liste čekanja, kako roditelji ne bi morali ponovo da skupljaju dokumentaciju, jer imaju dokumentaciju dece od prošlog konkursa. Mi smo konkurs pomerili za maj kako bi prvo razrešili probleme sa liste čekanja", rekao je Samardžić.

Po završetku radova, otvoriće se 36 novih grupa u obdaništima. Na listi čekanja ima oko 1.250 dece, a u vrtiće će moći da se upiše oko 700 mališana.

  • mamama

    31.03.2010 05:34
    prica nije ni za malu decu
    sramota! ni goreg ni netransparentnijeg konkursa nisam videla, ni vece muvacine.
  • gobo

    30.03.2010 19:35
    eh
    hahaha kakve price za malu decu...kada bi oni proveravali sta se prilaze u konkursnoj dokumentacije ne bi bilo liste cekanja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti