Dom zdravlja u Futogu za mesec dana?

Žitelji Futoga moraće da sačekaju još najmanje mesec dana kako bi mogli da se leče u svom mestu, jer je otvaranje futoškog Doma zdravlja odloženo.
Žitelji Futoga moraće da sačekaju još najmanje mesec dana kako bi mogli da se leče u svom mestu, jer je otvaranje futoškog Doma zdravlja odloženo.

Unutrašnjost ambulante je završena, a čeka se još deo nameštaja, dok su trenutno u toku radovi na uređenju dvorišta oko zgrade: staze, trotoari, atrijum, ozelenjavanje, postavljanje ograde.

Grad je prošle godine izdvojio 70 miliona dinara za prvu fazu izgradnje objekta u Futogu, a za ovu godinu obezbeđena su i sredstva za završetak.

Iz Gradske kuće poručuju da uprkos dodatnim radovima budžet neće biti probijen a, dok ambulanta ne bude otvorena, Futožani lekarsku pomoć moraju da potraže u Begeču ili Veterniku.

  • OCNI CENTAR RADNOVIC Novi Sad

    15.08.2012 09:56
    Cestitke od OCNOG CENTRA RADNOVIC Novi Sad - Veter
    Sve cestitke na brzini, objekat ce izgledati veoma lepo i moderno, na radost svih nasih zajednickih pacijenata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti