NOPO i Dveri formirali odbornički klub u Novom Sadu

Izbačeni članovi Dveri u gradskom parlamentu formirali su odbornički klub "Novi Sad odmah", zajedno sa jedinim predstavnikom stranke "Nijedan od ponuđenih odgovora" Živkom Ćurčićem.
Izbačeni članovi Dveri u gradskom parlamentu formirali su odbornički klub "Novi Sad odmah", zajedno sa jedinim predstavnikom stranke "Nijedan od ponuđenih odgovora" Živkom Ćurčićem.

Prema Ćurčićevim rečima, iako se nije slagao sa politikom ovog pokreta, ličnim upoznavanjem je "uvideo da su izbačeni odbornici sa liste Dveri jedina svetla tačka u Skupštini grada".

"S obzirom na to da oni nisu više deo pokreta u čiju iskrenost sam sumnjao, a Miroslava Parovića, Milanku Brkić, Aleksandra Đurđeva, Mitra Šobota i Miroslava Ilića sam upoznao i procenio kao savesne i odgovorne ljude, smatram da je ova vrsta sporazuma u skladu sa političkom vizijom koju zastupam", navodi Ćurčić.

Nakon što se NOPO ipak odlučio za "jedan od ponuđenih odgovora", ova stranka i Dveri su ojačali poziciju Srpske napredne stranke, budući da su vlasnici mandata koje su Dveri osvojile u Novom Sadu otvoreno podržali smenu gradske vlasti. Pre njih su odbornički klub formirali Romska demokratska stranka i SPO, međutim, još uvek nije poznato da li će oni dati podršku formiranju naprednjačke koalicije.

U prvoj verziji ove vesti greškom je bilo izostavljeno ime gradske odbornice sa liste Dveri Milanke Brkić (prim. aut.).(M.Sovilj - miodrag@021.rs)

  • Vlad

    24.08.2012 13:35
    @sale novosadjanin
    Sale, za početak biće dovoljno da poradiš na svom opismenjavanju, pre svega na pravopisu. Očigledno je da si te lekcije u školi prespavao.
  • Kasandra u nastavcima

    24.08.2012 10:00
    E ovako :
    SPS nece sa SPO ni mrtav u koaliciju u NS (iako sad sa njima jesu posto su u mogucnosti da sad ucenjuju sad nece i tacka .)
    Zile je nasao ponudjeni odgovor, a ukoliko je URS pazario dva zuta ona podrska SPO nije kljucna...
    a cigani ioanko oce sa svima samo da su u vlasti te ce za te potrebe i ispaliti SPO ako treba nije sporno
    a ako ispale SPO onda ce SPS hteti
  • 23.08.2012 20:09
    DekiNS
    Varnica se pojavila i stvoriće se plamen u kome će izgoreti korov (čitaj DS i LSV)! Ovo su vesti!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti