Đukić: "Vraćam se advokaturi"

Član Gradskog veća za socijalna pitanja Milan Đukić, prvi je iz redova Srpskog pokreta obnove koji je podneo ostavku na svoju funkciju.
Član Gradskog veća za socijalna pitanja Milan Đukić, prvi je iz redova Srpskog pokreta obnove koji je podneo ostavku na svoju funkciju.

Đukić je za Radio 021 rekao da neće više biti na javnoj funkciji ni ukoliko njegova stranka formira novu gradsku vlast, ali je demantovao da je napustio stranku.

"Jutros sam podneo ostavku, i planiram da se ubuduće isključivo posvetim svom poslu, advokaturi. Ostajem u Srpskom pokretu obnove, jer ne moram da imam javne funkcije da bih bio član svoje političke organizacije", navodi  za Novosadski informativni portal bivši gradski ministar, koji je u prethodnom mandatu bio zadužen za obrazovanje.

Đukić je preko svog tviter naloga razgovarao sa Goranom Ješićem, pokrajinskim sekretarom iz redova demokrata, kome je na pitanje o izlasku SPO iz gradske vlasti odgovorio da u vreme donošenja odluke nije bio u Novom Sadu, kao i da će se ubuduće baviti samo advokaturom. (miodrag@021.rs)

  • s

    14.09.2012 19:16
    s
    Nek se vrati na Novosadsku TV, gde je i započeo svoju "karijeru".
  • Analiticar

    27.08.2012 16:00
    analiza
    da li postoji uvid u kompletnu biografiju advokata povratnika , koliko je godina proveo na funkcijama u gradskoj upravi a koliko kao advokat?
  • 27.08.2012 15:23
    Covek je politicar,o kakvom vi bre uopste obrazu pricate,mozgovi isprani..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti