Šešelj samo ispred Banovine

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pojavio se danas ispred Skupštine Vojvodine, ali mu nije omogućeno da prisustvuje sednici. 
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pojavio se danas ispred Skupštine Vojvodine, ali mu nije omogućeno da prisustvuje sednici.

On se, međutim, obratio novinarima kritikujući aktuelnu vlast, kako republičku, tako i pokrajinsku, za koju je kazao da je nelegitimna.

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je sednicu kolegijuma Skupštine na kojoj je nakon konsultacija odlučeno "da ne postoji poslovnička mogućnost da se udovolji zahtevu Vojislava Šešelja i Milorada Mirčića da prisustvuju sednici Skupštine Vojvodine".

Predsednik i potpredsednik Srpske radikalne stranke prethodno su uputili zahtev predsedniku Skupštine Vojvodine da, kao građani, prisustvuju sednici pokrajinske skupštine.

Na pitanje novinara da prokomentariše jučerašnju odluku kolegijuma Skupštine, Ištvan Pastor je kazao da nije bilo proceduralne mogućnosti da se odobri Šešeljevo prisustvo. Naveo je i da je "vrhunac bezobrazluka da čovek koji je tražio ukidanje autonomije želi da prisustvuje sednici pokrajinske skupštine".

Skupština Vojvodine razmatra danas predlog budžeta za 2015. godinu. (S.S.)

  • Watson

    23.12.2014 22:29
    svi isti
    Ovde pljuju šešelja isti oni koji u
    komentarima na razne vesti govore isto kao i on. Ista prica samo sa različitih strana. Većina vas može sa šešeljom pod ruku pošto vam je ista ideologija samo ste na suprotnim stranama. U suštini i jedni i drugi ste polusvet i zato nikad nećete biti civilizovano društvo.
  • Boža ekonomičan

    23.12.2014 16:27
    Šta sad o5 ovaj
    Ovaj je željan rata ili čega više, ma nek ide na Kosovo kada je sklon svađama i raspravi, sram ga bude , čovek pun svađalačkog nastroja.
  • Đura

    23.12.2014 16:24
    Mrš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti