Maskenbalom otvorena sezona klizanja na Štrandu

Tradicionalnim humanitarnim maskenbalom posvećenim mališanima iz Sigurne dečije kuće u Novom Sadu juče je otvoreno klizalište na centralnom platou Štranda.
Tradicionalnim humanitarnim maskenbalom posvećenim mališanima iz Sigurne dečije kuće u Novom Sadu juče je otvoreno klizalište na centralnom platou Štranda.

U svečanom programu su, osim brojnih Novosađana, učestvovale klizačice Klizačkog kluba "Vojvodina".

Više od 200 Novosađana odazvalo se pozivu "Gradskog zelenila" i donelo odeću, obuću, slatkiše i ukrase za jelke za štićenike Sigurne dečije kuće. Sakupljena je velika količina poklona, a sledeća prilika biće 6. januara, kada će biti organizovan naredni humanitarni maskenbal.

Radno vreme klizališta je od 10 do 19.30 časova, a ulaz je besplatan tokom zimskog raspusta. Naplaćuje se jedino iznajmljivanje klizaljki po ceni od 100 dinara za smenu, a one su organizovane na svaka dva sata.

Svi posetioci mogu da se osveže i okrepe u lokalu pored klizališta koji je otvoren do 20. marta, poručuju iz "Zelenila".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti