VIDEO: Hotel "Nihiwatu" proglašen najboljim na svetu

Američki magazin "Travel & Leisure" proglasio je "Nihiwatu" najboljim hotelom na svetu.
Nakon osnivanja nekoliko međunarodno priznatih maloprodajnih modnih brendova Kris Burč odlučio je da se okuša se u ugostiteljstvu. Napravio je odmaralište "Nihiwatu", koje ima 32 vile, a koje je proglašeno najboljim hotelom na svetu.
 
Burč je 2012. godine, zajedno s hotelijerom Džejmsom Mekbrajdom, kupio hostel na plaži na indonezijskom ostrvu Sumba. Na adaptaciju hostela potrošili su 30 miliona dolara, a onda su 2015. otvorili luksuzno odmaralište s pet zvezdica koje su nazvali "Nihiwatu".
 
"Kupio sam to za svoju decu kao deo nečega što mogu da sačuvam i vratim zajednici. Nihiwatu je postao mnogo više nego što sam očekivao, što je retkost", rekao je Burč 2015. godine u intervjuu za Business Jet Traveler.
 
"Nihiwatu" nazivaju "ivicom divljine". Ima 27 privatnih vila s bazenima uključujući i Krisov privatni dom Raja Mendaka koji je na raspolaganju gostima. Ima glavnu kuću i četiri dodatne vile.
 
Plaža je oduvek smatrana rajem za surfere, a cene noćenja kreću se od 750 do 14.000 dolara.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.