FOTO: Ovo je 25 najboljih hotela na svetu

Sajt TripAdvisor objavio je listu od 25 najboljih hotela na svetu po izboru miliona putnika.
Sajt TripAdvisor objavio je listu od 25 najboljih hotela na svetu po izboru miliona putnika.

Evo šta su pojedini posetioci rekli o hotelima u kojima su odseli:

1. Gili Lankanfushi Maldives, Atol Kafu

"Ovo je pravi raj koji karakteriše udoban smeštaj i visok nivo privatnosti. Članovi osoblja zaduženog za vile su nalik nindžama. Ulazili su i izlazili neprimetno, a sve je stalno bilo u savršenom redu."

2. Nayara Hotel, Spa & Gardens, Kostarika

"Osoblje će vam obezbediti udoban boravak i ispuniće sve vaše želje. Apartmani su divni. Raspored u sobi i na terasi vam omogućava stalan pogled na Arenal i vrt, što značajno doprinosi ugodnom boravku."

3. Shinta Mani Club Siem Reap, Kambodža

"Objekat je elegantan i moderan, a sobe su luksuzne i dobro opremljene. Usluga je prvoklasna. Osoblje pokazuje iskrenu želju da vam ugodi, a njihov ljubazan i gostoprimljiv stav se odražava u njihovom osmehu."

4. Four Seasons Hotel Gresham Palace, Budimpešta, Mađarska

"Ovo je pravo oličenje čarobnog hotela! Sobe, osoblje, lokacija...sve je savršeno."

5. Belmond Palacio Nazarenas, Kusko, Peru

"Apsolutno najbolje. Sobe su lepo uređene sa elegantnim i korisnim dodacima, poput svežeg organskog sapuna koji u vašem kupatilu seče batler."

6. Cocoa Island by COMO, Atol Kafu

7.  Hotel Alpin Spa Tuxerhof, Austrija

"Bili smo jedini gosti koji su govorili engleski, ali su se svi članovi osoblja hotela posebno potrudili i preveli sve menije i svi su savršeno govorili engleski!"

8. Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa, Ujedinjeni Arapski Emirati

"Kao da smo bili na drugoj planeti. Boravili smo u privatnoj sobi u vili okruženoj netaknutom prirodom. Sobe su prostrane, pružaju vam potpunu privatnost i besprekorno su čiste. Sve nam se veoma dopalo."

9. Hotel Estalagem St Hubertus, Brazil

"Ovaj hotel je posebno osmišljen za zaljubljene parove, parove na medenom mesecu i putnike koji traže mir i spokoj. Predeo na obodu Crnog jezera je savršen i zadivljujući."

10. Tambo del Inka, a Luxury Collection Resort & Spa, Urubamba, Peru

11. Hotel Belvedere. Ričone, Italija

"Stalno se vraćam zbog fantastične atmosfere, sjajnog osoblja, odličnih vodiča i sjajnih uslova za biciklizam! To je formula za sreću koja bi trebalo da zadovolji i najzahtevnije kritičare."

12. Four Seasons Country Club, Quinta do Lago, Portugal


13. Dar Al Masyaf at Madinat Jumeirah, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

"Moj omiljeni Jumeriah hotel."

14. Mandarin Oriental Pudong, Šangaj, Kina

"Ovaj hotel je izvanredan. Objekat, usluga i pogodnosti su besprekorni. Boravio sam ovde nekoliko puta na poslovnim putovanjima i svaki put su nadmašili moja očekivanja."

15. Constance Moofushi, Moofushi Island, Atol Južni Ari, Atol Alif


16. The Gritti Palace. Venecija, Italija

"Posetite Palatu u Veneciji - jedan od najboljih hotela u Evropi! :)"

17. Constance Le Prince Maurice, Poste De Flacq

"Da je to moguće, dala bih sto zvezdica divnom hotelu Le Prince Maurice i njegovom osoblju. Bilo nam je zaista žao da krenemo kući nakon dve čarobne nedelje."

18. Harvey's Point, Donegal Town, Irska

"Portir je otvorio vrata naše sobe i rekao: "Dobro došli u raj!" Soba je bila prostrana, ukusno uređena i veoma udobna, a iz nje se prostirao prelep pogled na Loh Esk."


19. The Upper House, Hongkong, Kina

"Detalji su ono što čini ovaj objekat posebnim – počev od poruka dobrodošlice sa vašim imenom, sve do kolača i toplog mleka koje dobijete kada je veče hladno. Ne mogu da zamislim boravak u bilo kom drugom hotelu u Hongkongu."

20. Haymarket Hotel, London, Velika Britanija

"Veoma mi se dopalo sve u vezi sa hotelom: nalazi se u samom centru, karakteriše ga divna i opuštajuća atmosfera, kao i ukusan, karakterističan i neobičan dekor... jednostavno nismo mogli da nađemo nijednu manu."

21. Casa Gangotena, Kito, Ecuador

"Predvorje i dvorište su prelepi, a pogled na trg i okolna brda je neverovatan. Usluga je prvoklasna."

22. The Langham, Čikago, Ilinois

"Ovaj hotel ima sve što je potrebno: neponovljivu lokaciju, divno osoblje i sjajnu atmosferu. Jednom rečju – neverovatno."

23. The Oberoi, Mauricijus

"Svi bi trebalo da posete hotel Oberoi barem jednom! Iako je lokacija sjajna, a hrana neverovatna, ovaj hotel ne bi bio toliko poseban da nema njegovog osoblja."

24. Kayakapi Premium Caves - Cappadocia, Urgup, Turska

"Pećine adaptirane u gostinske sobe su uređene sa ukusom i odišu atmosferom raskoši. Imaćete utisak da se nalazite u sopstvenom bungalovu smeštenom među planinama."


25. The Royal Savoy Sharm El Sheikh


Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.