Novosadski informativni portal 021

Život

Koliko treba da traje seks?

Trajanje seksa jedno je od vrućih pitanja oko koga se uvek lome koplja. Urbanih mitova o izdržljivim ovim ili onim narodima, rasama i ostalim podvarijantama ima koliko i zvezda na nebu, ali najvažnije u svemu je, zapravo, trajanje erekcije.

Kako ublažiti mučninu u putu

Ako svako duže putovanje automobilom, autobusom ili avionom kod vas izaziva mučninu i napad anksioznosti, pokušajte da simptome ublažite prirodnim preparatima koje je lako pripremiti.

Budva najpopularnija za srpske turiste

Kako pokazuju rezultati istraživanja hotelskog pretraživača Trivago, ovog će leta najpopularnija destinacija za srpske turiste biti crnogorska Budva, sa prosečnom cenom od 108, 91 evra za noćenje u standardnoj dvokrevetnoj sobi.

Zastareli, ali simpatični seks saveti

Kada je Rut Smiters napisala knjigu "Seks saveti za supružnike", davne 1894. godine, verovatno je imala vrlo obziljnu nameru, međutim, danas, njeni saveti deluju nekako bolno zabavno.

Broj umrlih od side opao u 2013.

Broj umrlih od side u svetu opao je u 2013, najviše otkako je epidemija dostigla maksimum 2005. godine, saopštila je danas Agencija UN za borbu protiv side (UNAIDS).

Od ebole umrle 603 osobe

Od početka epidemije ebole, u januaru ove godine u nekoliko država zapadnog dela Afrike, umrle su 603 osobe, saopštila je danas u Dakaru Svetska zdravstvena organizacija (SZO).