Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Torlaku odobrena vakcina protiv gripa

Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak saopštio je danas da je, nakon inspekcijskog nadzora Ministarstva zdravlja i Svetske zdravstvene organizacije, "dobio dozvolu za proizvodnju leka koji je namenjen za klinička ispitivanja za lek Vakcina protiv gripa, splitovana, inaktivisana".

Dinar sutra minimalno jači

Dinar će sutra ojačati prema evru 0,1 odsto, i zvanični srednji kurs iznosiće 120,0784 dinara za jedan evro, saopštila je Narodna banka Srbije.

Bregović i Vučelić u državnim vilama?

Društvo za iznajmljivanje nepokretnosti DIPOS još uspešno odoleva pritisku javnosti i odbija da objavi ko su stanovnici luksuznih vila koje država sprema za prodaju.

Umro posle uboda stršljena

Đoko Radovanović (45) iz Srezojevaca kod Gornjeg Milanovca umro je posle uboda stršljena, prilikom seče stabla jabuke u kojem se nalazilo njihovo leglo.

Osam ponuda za Telekom

Privatizacioni savetnik za prodaju Telekoma - Lazard, obavestio je danas vladinu komisiju da postoji osam ponuda koje ispunjavaju uslove za privatizaciju te kompanije, a odluka o užem izboru biće doneta do ponedeljka, izjavio je ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić.