Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

MUP kontroliše milionske ugovore RTS-a?

Policija je, na zahtev tužilaštva, započela kontrolu milionskih poslova koje je RTS u prethodnih desetak godina potpisivao s marketinškim agencijama i nezavisnim produkcijskim kućama.

Jenjavaju protesti u Hong Kongu

Službenici su se jutros vratili na posao u Hong Kongu i škole su otvorene, pošto je počeo da zamire protest u centru grada, koji je trajao više od nedelju dana.

Izvučeno 21 telo iz masovne grobnice u Meksiku

Iz masovne grobnice otkrivene u meksičkom gradu Iguala, gde je prošle nedelje u sukobima poginulo šestoro ljudi, a 43 studenta su nestala, dosad je izvučeno 21 telo, saopštili su danas zvaničnici.

"NATO može da angažuje snage gde hoće"

Novi generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da NATO može da angažuje svoje snage gde hoće i time, kako je naveo Rojters, doveo u pitanje sporazume nakon perioda "hladnog rata" koji su uzdrmani posle ruskih akcija na Krimu i Ukrajini.

Janković pobedio u Ljubljani po treći put

Na današnjim lokalnim izborima u Sloveniji, gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković osvojio je treći uzastopni mandat, prema rezultatima ankete po izlaznosti sa glasačkih mesta, koja je uradila agencija Medijana.

Ubijeno 16 pripadnika Al Kaide

Najmanje 16 pripadnika sirijskog krila Al Kaide ubijeno je danas na istoku Libana tokom sukoba sa libanskim šiitima - Hezbolahom.