Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Uhapšeno 1.500 članova sekti u Kini

Kina je danas obelodanila da je pritvorila više od 1.500 članova sekti posle napada u restoranu "Mekdonalds", gde su članovi jedne sekte na smrt pretukli ženu.

Boko haram oteo 30 žena

Nigerijska islamistička organizacija Boko haram otela je sinoć 30-ak žena na severoistoku Nigerije, na istom području na kojem je polovinom aprila oteto više od 200 devojčica iz jedne srednje škole.

OEBS: Poruka zbog cenzure ostaje ista

Predstavnica OEBS-a za slobodu medija Dunja Mijatović ponovila je da njena poruka Vladi Srbije ostaje ista i da "aktivnosti" u vezi sa situacijom u medijima treba da budu istražene, a oni koji stoje iza toga moraju da snose odgovornost.

Policajac uhapšen sa marihuanom u gaćama

B.M. (24) policijski službenik iz Boljevca uhapšen je u ponedeljak 9. juna na putu Paraćin – Zaječar, a kolege su kod njega marihuanu pronašle sakrivenu u donjem vešu.

Dinar ponovo stagnira

Dinar sutra ulazi u dvodnevnu stagnaciju prema evru, tako da će zvanični srednji kurs iznositi 115,4439 dinara za jedan evro.

Krivična prijava protiv Čovića

Protiv predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojše Čovića policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je pretukao novinara Dejana Anđusa.