Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Jugoalat na dobošu

Potencijalni kupci mogu da razgledaju imovinu "Jugoalata" u stečaju, ali još ne mogu i da je kupe.

Spens uskoro spreman za EP u rukometu

Spens će do 1. novembra otkloniti sve nedostatke koje su prilikom inspekcijskog obilaska primetili čelnici Evropske rukometne federacije, izjavio je zamenik gradonačelnika Zoran Mandić.

Poslodavac ignoriše bivše radnike "Budućnosti"

Pošto je višemesečne pokušaje radnika građevinskog preduzeća "Budućnost" da dođu do zarađenih plata rukovodstvo rešilo upućivanjem 250 zaposlenih na biro kao "tehnološki višak", poslodavac sada ne poštuje ni ugovore po osnovu kojih je dužan da isplati sedam zaostalih zarada i opremnine.

Jovanović i Makarić u poseti Čangčunu

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i član Gradskog veća zadužen za budžet i finansije Živko Makarić otputovali su danas u petodnevnu posetu gradu pobratimu Čangčunu.

Pajtić i Cvetković se dogovorili oko imovine

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić dogovorili su se danas da Vlada Srbije, na osnovu amandmana pokrajinske administracije, predloži amandmane na Predlog zakona o javnoj svojini.  

VIDEO: Mr Bang na bini Radija 021

Festival uličnih svirača, koji je protekle nedelje održan u Novom Sadu, izazvao je ogromno  interesovanje domaće publike, ali i turista koji su se zatekli u gradu, kažu organizatori ove manifestacije.

Otkazana Skupština Vojvodine

Sednica Skupštine Vojvodine na kojoj je trebalo da se raspravlja o amandmanima na Predlog zakona o javnoj svojini otkazana je, javlja reporter Radija 021 iz pokrajinskog parlamenta.