Nema viza za SAD zbog greške u sistemu

Građani koji bi put Amerike moraće da odlože putovanje, jer zbog greške u sistemu ambasada SAD ne izdaje vize.

Građani širom sveta, kao i oni u Srbiji, koji bi put Amerike, moraće da odlože putovanje, jer zbog greške u sistemu ambasade SAD ne izdaju vize.

Problem traje već deset dana.

- Po hitnom postupku radimo na rešavanju problema i očekujemo da sistem uskoro bude u funkciji - kaže šefica američkog Konzulata u Beogradu Elizabet Grekon.

- Ćerka ima let za dva dana, ali po svemu sudeći moraće da ga otkaže - rekla je za Blic jedna Beograđanka.

I ministar energetike Aleksandar Antić je otputovao u SAD u poslovnu posetu bez člananova svoje delegacije jer nikome od njih zbog ovog problema nije izdata viza.

  • 16.06.2015 11:35
    Nek daju nekoj novosadskoj IT firmi, kad su već sami nesposobni. Biće sve rešeno za 48 sati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.