Na Horgošu se čeka dva sata

Zadržavanja ima na graničnom prelazu Horgoš, gde se na izlazu iz Srbije čeka oko dva sata, dok se na graničnom prelazu Batrovci, takođe na izlazu, čeka oko sat.

Zadržavanja ima na graničnom prelazu Horgoš, gde se na izlazu iz Srbije čeka oko dva sata, dok se na graničnom prelazu Batrovci, takođe na izlazu, čeka oko sat.

Kako je saopštio jutros Automoto savez Srbije na ostalim graničnim prelazima stanje je redovno, ali često promenljivo, a poslednjeg radnog dana ove sedmice vozače očekuje pojačan intenzitet saobraćaja. Ovaj talas pojačanog saobraćaja u danima vikenda može izazvati ponovo duge kolone i zadržavanja na pojedinim graničnim prelazima i na glavnim putnim pravcima.

Zato se vozačima savetuje da krenu pre ili posle vikenda, a ukoliko je neophodno da to učine u dane vikenda onda da koriste manje frekventne granične prelaze i alternativne putne pravce. Zbog visokih dnevnih temperatura, vozačima se savetuje da za duža putovanja koriste rane jutarnje ili kasnije popodnevne sate, da prave češće pauze i da piju osvežavajuće napitke.

Vozačima se savetuje da obavezno napune rezervoar dovoljnom količinom goriva, da ponesu veće količine vode, kako bi imali dovoljno za sebe, ali i solidarno, za hitne potrebe onih koji se možda nađu u koloni, a nisu se snabdeli potrebnim količinama.

  • gkyec

    07.08.2015 10:43
    Sto se toliko ceka, nije valjda da ljudi idu u Madjarsku na more?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija