Pokret socijalista: Vulina napadaju jer je hrabar

Pokret socijalista ocenjuje da je bilo očekivano da će Aleksandar Vulin biti napadan jer insistira na preispitivanjima prioriteta spoljne politike.

Pokret socijalista ocenjuje da je bilo očekivano da će Aleksandar Vulin biti napadan jer insistira na preispitivanjima prioriteta u spoljnoj politici.

Prethodno je Nova stranka izdala saopštenje u kojem tvrdi i da je ministarsto za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja "podelilo 1,8 miliona evra sumnjivim organizacijama socijalne zaštite koje ne ispunjavaju kriterijume konkursa".

U saopštenju PS se dodaje i da je očekivano da će "stranka kojom kao i dronovima neko upravlja u srpskom parlamentu optužiti ministra Vulina, koji jedini sme javno da kaže ono što svi znaju - a to je da SAD kontrolišu Tribunal i da ne oklevaju u pokušajima da destabilizuju zemlju kada nisu zadovoljni onima koji zemlju vode".

"Napadi su počeli baš posle hrabrih izjava predsednika Pokreta socijalista i ministra u Vladi Srbije i trajaće dokle god Aleksandar Vulin ima hrabrosti da govori istinu i pokreće teme koje niko drugi nije i neće", kaže se dalje u saopštenju.

Kako se dodaje, predsednik Pokreta socijalista uvek i na svakom mestu će biti na strani onih kojima je pomoć najpotrebnija i kao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja neće dopustiti da se smanje socijalna davanja.

  • Tea

    29.11.2014 16:19
    Au hrabrosti!Pre ce biti:falte me usta dok vas nsam podero.Muka mi je od svih,ali od ovog nadobudnog,bezobraznog julovca osecam fizicku muku,povracacu.
  • si k_boy

    29.11.2014 15:14
    putuj evropo
    nemoj vise cekati na nas...
  • Tanja

    29.11.2014 12:41
    Napad na sve koji podrzavaju Vucica....jasno nam je !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.