Odbojkaši Vojvodine protiv Zvezde

U prvom meču polufinala plej ofa, odbojkaši Vojvodine danas gostuju ekipi Crvene zvezde u Beogradu.
U prvom meču polufinala plej ofa, odbojkaši Vojvodine danas gostuju ekipi Crvene zvezde u Beogradu.

Zvezda je, zbog liderske pozicije, rezultata i međusobnog skora u poslednje dve sezone, označena kao favoriti uoči prva dva meča, koja će 21. i 25. marta biti odigrana u "Šumicama", ali to Novosađane ne obeshrabruje.

Trener novosadskih "crveno-belih" Nikola Salatić kaže da Voša ima šanse, ukoliko njegovi puleni zaustave najopasnijeg igrača Zvezde Dušana Petkovića.

"Atmosfera je mnogo bolja nego ranije. Zdravi smo, ukomponovaniji, pružamo bolje partije. Sportski motiv je na visokom nivou i nadam se da će nas to držati. Zvezdu dobro poznajemo. Dugo je na okupu, uigrana je, prva u ligi, ima veliki fond igrača i igra sa dosta rotacija, ali pripremićemo se za to. Pokazali smo da i mi imamo dobar izbor, koristimo 10-11 igrača i to može da pomogne ukoliko serija bude duga i naporna", istakao je Salatić.

Današnji meč počinje u 18 časova, uz direktan televizijski prenos.

  • Havana

    21.03.2013 11:58
    Klinci u podizanju forme ...
    Nadam se da je ovaj moj naslov tačan ...!? Ljubitelji odbojke u gradu znaju da situacija nikada nije bila teža, ali zato bi dobra igra u ovoj utakmici bila melem na sve dosadašnje rane. A sportski je nadati se i pobedi ... pa ko zna ? Napred klinci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.