Vojvodina u finišu savladala Mega Vizuru

U derbi meču poslednjeg kola Košarkaške lige Srbije, Vojvodina je na gostovanju savladala Mega Vizuru 77:76.

U derbi meču poslednjeg kola Košarkaške lige Srbije, Vojvodina je na gostovanju savladala Mega Vizuru 77:76.

Iako su domaći vodili sa pet razlike na minut pre kraja, Novosađani su uspeli koševima Kalinića, Kužete, a potom i Stojačića u poslednjem napadu da naprave potpuni preokret.

Mega Vizura je u nekoliko navrata imala i po desetak koševa prednosti, gosti su to uspevali da stignu, pa čak i dođu do osam razlike u drugom poluvremenu, ali se na kraju ipak ušlo u neizvesnu završnicu. Kalinić sa 18, Zeković sa 16 i Stojačić sa 15 poena bili su najefikasniji u pobedničkom timu, s druge strane je Marjanović ubacio 14, a Mićić 13 koševa.

Oba tima su završila takmičenje sa po 20 pobeda i šest poraza, ali su Novosađani bolji zbog bolje koš razlike. Sada slede okršaji u Superligi, a Vojvodina u 1. kolu igra protiv Metalca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.