Vojvodina dobila Partizan u Beogradu

Fudbaleri Vojvodine savladali su večeras Partizan na njegovom stadionu sa 2:1 i time učinili neizvesnijim nastavak šampionata i trku za titulu.

Fudbaleri Vojvodine savladali su večeras Partizan na njegovom stadionu sa 2:1 i time učinili neizvesnijim nastavak šampionata i trku za titulu.

Pred oko 15.000 gledalaca gosti su poveli golovima Abubakara Oumarua u 43. i Envera Alivodića u 56. minutu, a gol nade za crno-bele postigao je Miloš Jojić u 82. minutu.

Prvi gol je bio remek delo Kamerunca koji je krenuo sa nekih 40 metara, izašao sam pred Stojkovića nakon što se oslobodio nekoliko čuvara i na kraju trojica igrača crno-belih nisu mogli da stignu loptu na njenom putu ka mreži. Potom je Alivodić bombom pogadio mrežu Stojkovića sa 25 metara. Crno-beli su uspeli da smanje zaostatak u 82. minutu i malo učine završnicu neizvesnom kada je Jojić, koji je pre toga pogodio stativu, slabijom, levom nogom poslao loptu sa 20-ak metara u donji desni ugao gola Nemanje Supića.

U ostalim susretima ovog kola: BSK- Radnički Niš 2:1, Donji Srem - Novi Pazar 3:0, Spartak - Radnički KG 1:2, Jagodina - Rad 3:0, OFK Beograd - Javor 1:1, Smederevo - Crvena zvezda 0:1 i Hajduk - Sloboda 3:3.

Tabela: Partizan 51, Zvezda 47, Vojvodina 44, Jagodina 39, itd.

U narednom kolu Novosađani dočekuju užičku Slobodu.

  • Prava STARA GARDA

    08.04.2013 21:38
    @ Stara Garda Novi Sad
    A gde si ti u Beogradu na utakmici?
  • Ćevara

    08.04.2013 17:23
    Tole...
    Tole je garant lovio lalove po africi i nije imao signal na mobilnom inače bi videli svoga boga...
  • Goran

    08.04.2013 13:32
    Evo vam malo vesti iz dijaspore:

    "Real Madrid je pod istragom Evropske komisije jer je navodno primao nelegalnu pomoć od državnih organa, Kao i svi vodeći evropski klubovi, i Real je podložan pravilniku UEFA koji zabranjuje bilo kakav oblik pomoći države. Kako se navodi, prema članu 87 Sporazuma o Evropskoj uniji nije dozvoljeno da država pruža pomoć klubu."

    A mi smo ono neki kandidati za ulazak u EU !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.