Uskoro čarter letovi Rusija - Srbija

Na nedavno održanom Sajmu turizma u Moskvi pokazano je veliko interesovanje za ponudu Srbije, pa su zakupljeni i čarter letovi Rusija-Srbija koji će početi krajem godine, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS).
Na nedavno održanom Sajmu turizma u Moskvi pokazano je veliko interesovanje za ponudu Srbije, pa su zakupljeni i čarter letovi Rusija-Srbija koji će početi krajem godine, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS).

Četiri turističke agencije iz Rusije: Geometrija, R-Turs, Apelsin i 7-tur, koje su bile prisutne na štandu TOS-a u Moskvi, dogovorile su i zakupile čarter let Moskva-Niš-Moskva, koji će leteti jednom nedeljno, počevši od 28 decembra. Ovi turoperateri su sa čarter kompanijom "Jamal" iz Rusije najavili i zakupili prva četiri leta na toj relaciji.

Ovim se posle dugo godina obnavlja čarter saobraćaj prema aerodromu Niš. Čarterna aviokompanija "Jamal" će avionima tipa Airbus 320 sa 160 mesta prevoziti ruske turiste zainteresovane za odmor u Srbiji.

Na sajmu u Moskvi poseban naglasak stavljen je na ponudu za odmor u našoj zemlji u predstojećem zimskom periodu, naročito najposećenijeg zimskog centra Kopaonik, kao i na bogatu ponudu banjskog i spa turizma u Srbiji.

Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku, ruski turisti su u prvih osam meseci ove godine ostvarili 109.807 noćenja u Srbiji, što je povećanje od 31 odsto u odnosu na isti period prethodne godine, i time postali naši najbrojniji strani gosti.
  • Lemi

    06.10.2014 20:26
    samo opusteno
    pre nego navalite sa rusofobijom i pitanjima šta će nam Rusi treba da znate da su Rusi po broju noćenja najčešći turisti u SRbiji u poslednjih par meseci i broja posetilaca je konstantno u usponu. Takođe Rusi su zakupili mogu reći sav Kopaonik za zimsku sezonu... Da li je to nešto loše?
  • Ристо

    04.10.2014 19:53
    Поздрављам мудру одлуку србског старешинства.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.