Napadnut direktor KBC Zvezdara

V.d. direktor KBC Zvezdara, Petar Svorcan napadnut je u petak oko 14 sati, na raskrsnici van kruga bolnice, saopšteno je danas iz te ustanove.
Kako se navodi, napao ga je M.D. (25) protiv koga su ova ustanova i sam direktor u nekoliko navrata već podnosili prijave zbog uznemiravanja, verbalne agresije i neovlašćenog slikanja unutar bolnice.
 
Dr Svorcan je zadobio lakše telesne povrede o kojima, kako se navodi, postoji medicinska dokumentacija, a slučaj je prijavljen nadležnim službama.
 
"Povodom ovog događaja preduzete su sve mere u skladu sa zakonom i upoznate sve nadležne institucije. Ustanova i direktor se neće više oglašavati povodom ovog događaja", navodi se u saopštenju KBC Zvezdara.
 
Kako "Blic" nezvanično saznaje, napadač je svojim mobilnim telefonom slikao direktora bolnice koji je bio u kolima i to tako što je kroz otvoren prozor proturio ruku u kojoj je držao telefon. Nakon toga došlo je do rasprave i koškanja. Prema saznanjima lista, mladić već mesecima gotovo svakog dana prati dr Svorcana, fotografiše ga i uznemirava pozivima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija