Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Ponavlja se suđenje Trivanu

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je oslobađajuću presudu funkcioneru SPS Goranu Trivanu i generalnom sekretaru kampa "Đerdap" iz Beograda Šimu Čičkoviću.

Nastavljeno suđenje "Bečejskom mozaiku"

Pred Višim sudom u Novom Sadu danas je nastavljeno suđenje po tužbi sekretarke Udruženja gorana iz Bečeja Marije Miković protiv lista "Bečejski mozaik", koja traži odštetu od 300.000 dinara na ime duševne boli zbog jednog pisma čitaoca.

NBS: Nije povećana kamata na minus

Narodna banka Srbije (NBS) saopštila je da nisu tačne informacije da su kamatne stope banaka na dozvoljena i nedozvoljena prekoračenja po tekućem računu stanovništva povećane u martu 2014, u odnosu na prethodni mesec.

Gorica i Dragan odlaze sa RTS-a

Voditeljski duo Gorica Nešović i Dragan Ilić, koji već godinama budi slušaoce emisijom "Buđenje" na frekvenciji Radio Beograda i uključivanjem u "Jutarnji program" RTS-a, više neće biti deo tog nacionalnog tima.

Otkazi zbog bekstva vuka?

Direktor Beogradskog zoološkog vrta Vuk Bojović rekao je danas da je taj vrt potpuno bezbedan za posetioce, iako je jedan vuk u utorak pobegao iz kaveza.

Protest lekara u Čačku zbog ubistva kolege

U novoj bolnici u Čačku danas u 14 sati biće održan petnaestominutni nemi protest zbog tragično stradalog kolege iz Kraljeva, najavila je dr Vesna Popović, iz čačanskog Zdravstvenog centra.