Otac dopustio da mu se ćerka udavi, "da je ne bi dodirivali spasioci"

Devojci koja je zapomagala u moru kod Dubaija, spasioci nisu mogli da priđu od oca koji se plašio da će time što će je nepoznata lica dodirnuti "porodica biti osramoćena".
Devojci koja je zapomagala u moru kod Dubaija, spasioci nisu mogli da priđu od oca koji se plašio da će time što će je nepoznata lica dodirnuti "porodica biti osramoćena".

Šef lokalne policije, potpukovnik Ahmed Burgiba, izjavio je za sajt Emirates 24/7 da je to jedan od najpotresnijih slučajeva u karijeri.

"Nikada neću moći to da zaboravim! Bili smo svi šokirani onim što se dogodilo", naveo je on, dodavši da je nerazumni otac, koji je identifikovan samo kao "Azijat", na plažu došao sa suprugom i decom.

U jednom trenutku, devojka koja je plivala počela je da se davi i da doziva u pomoć. "Dva spasioca su bila na plaži i pritrčala su da joj pomognu, ali im je put preprečio njen otac", kazao je Burgiba.

Vikao je da će ukoliko "neznanci" dotaknu njegovu ćerku ona biti "obeščašćena, a porodica osramoćena".

"To je njegovu ćerku koštalo života", napomenuo je policajac, navodeći da je reč o krupnom i snažnom čoveku koji je bio izuzetno agresivan prema spasiocima. "Devojka je mogla da bude spasena jer su spasioci bili veoma blizu", istako je on.

Otac davljenice je uhapšen i biće optužen.
  • 11.08.2015 06:42
    @Predragg: Samo što muslimani svi do jednog su verski fanatici. To što osuđujemo zla dela koje čine zbog verskih običaja, to nije vređanje nečije vere. Već nazivamo stvar onako kako ono jeste. Da tebi važniji život te devojke u odnosu na veru, i ti bi to učinio. Jeste, svi muslimani su dobri i pošteni vernici, sve dok nisu u većini. I ondak nastaje pakao, a za to imaš bezbroj primera u prošlosti kao i danas u svetu. Nije mržnja kada osuđujete zločin koji je počinjen zbog verskih običaja, već je mržnja kada vi pravdate zločin, i time postajete fašista, terorista, šovinista i ratni zločinac.
    Ovaj zločin je za osudu, i ovaj običaj koji postoji u islamskoj veri je za osudu. Svidelo se to nekima ili ne.
  • CD

    11.08.2015 06:27
    Predraggu i slicnima
    Kad sam rekao "MRZIM religiju", nisam rekao da mrzim religiozne LJUDE (naravno da je vecina OK, samo mi zao sto veruju u te naivnosti i to prenose na decu), vec religiju kao pojavu NAJSTARIJU od svih pojava u ljudskom drustvu, a koja ga samo unazadjuje i koja je (u ime boga, krsta, polumeseca itd itd)) pobila vise ljudi nego bilo koji Hitler ili Staljin. Najvaznije u svemu je (ako ih vec ne mozemo odstraniti vaspitanjem) odvojiti sve religije (crkve) od drzave. Zasto - protivno zakonima o sekularnoj drzavi - drzavna TV mora da obelezava svaki crkveni praznik i da nas time davi? Ko se drzi obicaja, nisu mu potrebna debilna uputstva sa televizije. Zasto svaka udzerica od crkve mora da ometa moj mir svojom zvonjavom (jer to je samo njihova, ne i moja, stvar!) Na celu RRA bese pop?!?! Zato nam tako i ide sto umesto skola, bolnica i vrtica dizemo hramove koji ce dalje zatucavati nasu i svaku drugu decu... A i tanjiti nase novcanike jer uzimaju nase (ateisticke) pare za takve gradnje! Zato, pozdrav Ateistima Srbije i ateistima sirom sveta!!!
  • Predragg

    11.08.2015 00:51
    Devojcica je zrtva Verskog Fanatizma,kojeg ima u svim religijama.Jeste li procitali da je Bolesnik uhapsen ? Kakvi su to komentari koji vredjaju u ovom slucaju Islam ? Licno, izuzetno sam kriticki nastrojen prema Religiji,Crkvi uopste,ali nikad necu uvrediti neciju Veru . Najveca vecina Vernika su dobri i posteni ljudi. Kad krenete putem mrznje,postajete fasista,ne razlikujete se puno od terorista,ratnih zlocinaca,sovinista i nacionalista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet