VIDEO: Majka i petoro dece stradali u požaru

Troje dece, dvoje tinejdžera i njihova majka izgubili su život u požaru koji je buknuo na porodičnoj kući u severozapadnom Londonu.
Troje dece, dvoje tinejdžera i njihova majka izgubili su život u požaru koji je buknuo na porodičnoj kući u severozapadnom Londonu.

Jedna 41-godišnja žena, dečaci uzrasta od dve i pet godina i devojčice od 9, 13 i 14 godina poginuli su u porodičnoj kući u četvrti Sonia Gardens. Tokom ranih jutarnji sati začuo se prasak, a požar se iz prizemlja u samo nekoliko minuta proširio na sprat. Gasilo ga je 30 vatrogasaca.

Dvoje ljudi uspelo je da pobegne iz kuće, 51-godišnji muškarac i 16-godišnja devojka. Oni su prevezeni u bolnicu s opekotinama. Muškarac, najverovatnije otac poginule dece, je dobro, dok se lekari bore za život 16-godišnjakinje.

Policija je rekla kako još ne znaju tačan uzrok požara.

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet