Kandidatkinje za Mis morale da odgovore na pitanje: Ko je Novak Đoković?

Kandidatkinje za Mis Francuske danas su polagale tradicionalni test opšte kulture, a jedno od pitanja na koje su morale da odgovore bilo je i: "Ko je Novak Đoković".
Kandidatkinje za Mis Francuske danas su polagale tradicionalni test opšte kulture, a jedno od pitanja na koje su morale da odgovore bilo je i: "Ko je Novak Đoković".

Nekoliko dana od svečanosti na kojoj će biti proglašena ovogodišnja Mis Francuske, 33 kandidatkinje za ovu prestižnu titulu dobile su zadatak da odgovore na pitanja iz raznih oblasti - od mode, preko književnosti i matematike do sporta.

Da bi mogle da se nađu među 12 finalistkinja, morale su da tačno odgovore na bar 15-20 od ukupno 40 pitanja.

Od ostalih pitanja bila su i "šta se obeležava 11. novembra", "ko je aktuelni francuski ministar unutrašnjih poslova", "koja je društvena mreža odnedavno na berzi", "u kojoj zemlji će se održati naredni svetski kup u fudbalu"...

Kandidatkinje su morale i da reše nekoliko zadataka iz matematike i logike. Jedan od njih je glasio: "Krenuli ste iz Pariza avionom u Njujork u 10 sati, a let je trajao pet sati. U koliko sati ste stigli u Njujork po lokalnom vremenu, znajući da je vremenska razlika šest sati?"

Trebalo je, takođe, da znaju koji film je ove godine osvojio Zlatnu palmu u Kanu i kojoj je knjizi dodeljena Gonkurova nagrada za 2013.

  • rtg

    22.11.2013 08:38
    Jel pevač ?
  • Novosađanin

    22.11.2013 07:19
    I?
    Sve su pale?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet