Osnovac osuđen jer je planirao da ubije drugaricu iz razreda

Jedan dečak iz grada Kolvil u američkoj državi Vašington osuđen je na tri do četiri godine u popravnom domu jer je planirao da ubije drugaricu iz razreda.

Jedan dečak iz grada Kolvil u američkoj državi Vašington osuđen je na tri do četiri godine u popravnom domu jer je planirao da ubije drugaricu iz razreda.

Alen Nilsen, sudija okruga Stivens, odredio je ovoliku kaznu jer je dečak pokušao da podmetne dokaze svom saučesniku, drugu iz razreda koji je ranije priznao krivicu i već je osuđen na približnu kaznu. "Imamo pravog zaverenika ovde", rekao je Nilsen za dečaka koji će za nekoliko dana napuniti 12 godina.

Sudija Nilsen je rekao da puštanje dečaka na slobodu ne bi bilo dobro po zajednicu s obzirom na to da su dečaci pokušali da prošvercuju oružje u školu.

Zaposleni u osnovnoj školi Fort Kolvil su zaplenili pištolj, metke i nož početkom godine, nakon što je jedan od đaka primetio da se jedan od osuđenih igra sa njima u školskom autobusu.

Dečakovi baka i deka, koji ga gaje od kako mu je otac umro, a majka ga napustila, zamolili su sud da ga pusti na slobodu, da bude pod njihovim nadzorom, jer je već proveo 20 nedelja u popravnom domu.

  • Ha

    22.11.2013 09:30
    Eto, pazi za planiranje ubistva (a mozda nije ni hteo da ubije bilo koga) dobio je 3-4 godine.
    A kod nas ubijes coveka i slicnu kaznu dobijes.
    Eh ti zakoni...
  • 22.11.2013 08:36
    pero
    sto nas trujete sa vestima Armera.
    imamo i nasih gluposti dosta i na ovaj nacin dajete i podstrek

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet