Uhvaćeno devet lopova u i oko Novog Sada

Policija Južnobačkog okruga uhvatila je na delu više osumnjičenih za krađe.
Policija Južnobačkog okruga uhvatila je na delu više osumnjičenih za krađe.

Na putu Novi Sad - Srbobran policija je zatekla trojicu Temerinaca kako odvajaju plastiku od bakarnih kablova koji su, kako se sumnja, prethodno ukradeni iz jedne firme u Temerinu. Protiv njih je podneta krivična prijava.

U Novom Sadu su trojica meštana uhvaćena u dvorištu kuće koja je vlasništvo jednog građevinskog preduzeća dok su pokušavali da ukradu deo građevinske opreme sa objekta. Policija je takođe u Novom Sadu, u Ulici Lukijana Mušickog uhvatila Novosađanina koji je obio vozilo, a kad je uhvaćen, kod sebe je imao i alat za obijanje.

U Ravnom Selu, policija je zatekla dvojicu osumnjičenih u dvorištu kuće jednog meštanina, odakle su pokušali da ukradu ogrevno drvo. Protiv njih će biti podneta krivična prijava.

  • БР

    04.05.2015 14:23
    ех
    Па полиција је увек хватала лопове, није проблем са њима, проблем је са судством које их исувише често након хапшења експресно враћа назад на улицу.
  • 04.05.2015 14:04
    Da li je neko od njih član Vlade, član Gradskog veća ili predsednik Skupštine Srbije?
  • Podbarac

    04.05.2015 13:17
    Nije to ništa
    Uđu lepo u bilo koju skupštinu ili stranku ili javno preduzeće i da vidiš kako će da napune marice na neviđeno. E to bi bio naslov: "Uhapšeno preko 1.000 lopova!" I tako bi mogli svake nedelje bar narednih 10 godina... Tolko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija