FOTO: Slovne greške na dečijem igralištu

Nedavno je završena dugoočekivana rekonstrukcija Ulice vojvode Stepe.
Nedavno je završena dugoočekivana rekonstrukcija Ulice vojvode Stepe u Beogradu.

Tom prilikom i najmađi stanovnici ove ulice dobili su novo igralište. Međutim, izgleda da se pri pravljenju igrališta potkrala i jedna greška.

Naime, podloga na igralištu oslikana je slovima, pa je namera verovatno bila da najmlađi kroz igru nauče i azbuku. I sve bi to bilo u redu da neka slova nisu napisana naopako.

Pošto je bitno da deca, u ranom uzrastu, pravilno nauče sva slova, postoji mogućnost da se ova nenamerna greška brzo otkloni.
  • brka

    03.08.2015 06:32
    nije ni cudo kada je su dali da slova ispisuje onaj mali crni iz cistoce sto inace iglom nabada djubre po ulici ali posto mu je sef na godisnjem dobio je sprej I sablon da pise po igralistu
  • 03.08.2015 01:36
    samo kada su tvoji eksperti sa tetkinog kauca bili bolji.
  • 03.08.2015 01:14
    Ne nego kakav narod takva vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija