Trudnica kolabirala na granici, jer nije jela danima

Žena u sedmom mesecu trudnoće izgubila je svest dok je sa većom grupom izbeglica čekala da u Hrvatsku uđe kod sela Bapska. Sirijka i njena beba su dobro, saznaje N1 u vukovarskoj bolnici.
Žena u sedmom mesecu trudnoće izgubila je svest dok je sa većom grupom izbeglica čekala da u Hrvatsku uđe kod sela Bapska. Sirijka i njena beba su dobro, saznaje N1 u vukovarskoj bolnici.

Ona je došla u pratnji dva muškarca koji su je pridržavali i koji su tražili od hrvatske policije da je propuste.

Odmah su u pomoć došli srpska ekipa Hitne pomoći i volonteri. Oni su o njoj brinuli oko petnaest minuta, sve dok je hrvatska ekipa Hitne pomoći nije preuzela i odvela u Hrvatsku.

Kako N1 saznaje od lekara u vukovarskoj bolnici, trudna Sirijka je svest izgubila zbog iscrpljenosti jer nije jela četiri dana. "U četiri dana pojela je jednu bananu. Ona i beba su dobro, uradili smo ultrazvuk i videli da je sa plodom sve u redu", naveli su lekari.

Suprug, koji je sve vreme uz nju, želi da već danas krenu put Opatovca, a potom i do krajnjeg cilja - Nemačke.

Inače, na vukovarsku ginekologiju dnevno se prosečno javi oko pet do šest trudnica, lekari ih pregledaju, daju im terapiju ako je potrebno i sve one nastavljaju dalje na dug i neizvestan put.
  • Anonimus - bb

    26.09.2015 17:05
    Biće dece kao pleve, jedno više ili manje - neće ni primetiti, a Njemačka je samo jedna:) Šalim se, meni je prosto neshvatljivo kako neko u takvim uslovima u kojima se ovi ljudi nalaze već nekoliko godina reši da ima decu? Mogli su prvo doći u tu Nemačku, pa ih onda praviti...
  • 26.09.2015 07:45
    bb
    muzu vaznija nemacka nego dete. strasno.
  • 25.09.2015 20:25
    Marva smo grdna...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija